Vrijstaande postkasten

Ontdek onze
vrijstaande postkasten

Onze vrijstaande brievenbusunits zijn door de vele ontwerpopties toepasbaar in elke omgeving. Bovendien bieden ze een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

INFORMATIE

Een vrijstaande postkast voor elk pand

Onze vrijstaande brievenbussen voor appartementen & flats worden ook vaak toegepast bij bedrijven en gezondheidscentra. Ze zijn standaard verkrijgbaar in 7 maten. Klik hier voor een overzicht van de afmetingen. Bent u op zoek naar vrijstaande brievenbussen bestemd voor appartementen met een andere diepte dan 38 cm of naar ander materiaal, neemt u dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. De vrijstaande brievenbussen worden altijd gemaakt van verzinkt staal, met een poedercoating in grijsaluminium (RAL 9007). De bijbehorende brievenbusdeurtjes zijn gemaakt van verzinkt staal met poedercoating in antracietgrijs (RAL 7016), verkeerswit (RAL 9016) of van geborsteld RVS. Levertijd is 1 tot 2 weken. Andere RAL kleuren zijn op aanvraag en tegen een langere levertijd leverbaar.

Om de postvakken te beschermen tegen regenwater zijn aan de openingszijde de randen omgevouwen. De bovenste plaat steekt ongeveer 3 tot 4 cm uit en dient als regenafschot. Opties als belettering met vinyl/ stickers, lasergraveren van huisnummers of gefreesde nummering behoren ook tot de mogelijkheden.

Onze postkasten zijn uniek en worden door ons zelf in Nederland geassembleerd!

VOORBEELD

Bekijk enkele voorbeelden

MEER WETEN?

Veel gestelde vragen

RAL 7016, RAL 9016 en RVS hebben een levertijd van circa 2 weken. Alle andere RAL kleuren hebben een levertijd van circa 6 tot 8 weken.

Ja, dat is mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

5 jaar garantie tegen productiefouten en 10 jaar garantie tegen doorroesten (door het materiaal heen).

Vinyl belettering voor op inwerpkleppen (25mm hoog), lasergravering alleen op RVS inwerpkleppen (25mm hoog) en nummering door infrezen en inlakken (alleen in zilverkleurig aluminium kleppen).

Standaard 2 sleutels per postvak.

PRIJS WETEN?

Wij geven u graag deskundig advies over onze brievenbusunits

Vraag online een offerte aan. Binnen 2 werkdagen ontvangt u van ons een offerte voor brievenbusunits op maat.

ONZE KLANTEN

Maatwerk, maar snel geleverd!

Brievenbusunits in grijs, wit en RVS met een levertijd van 2 weken.

  • 100% maatwerk
  • Korte levertijd
  • Hoge kwaliteitsproducten
  • In Nederland geassembleerd

Postkasten van hoge kwaliteit, zowel voor binnen als voor buiten.

Wij bellen u terug

Wilt u advies over onze postkasten of belpanelen of wilt u een offerte ontvangen voor uw project, neemt u dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen.