Postkasten

Voor bijvoorbeeld bedrijfspanden, vakantieparken en appartementen

Postkasten: voor elk gebouw de juiste oplossing

Door ons uitgebreide netwerk en jarenlange ervaring met brievenbussen kunnen we voor ieder project een maatwerkoplossing bieden. Onze postkasten zijn van Duits fabricaat hen hebben ruime afmetigen, hebben een goede prijs/ kwaliteitsverhouding, zijn voorzien van een poedercoating of zijn van geborsteld RVS, zijn waterdicht en onderhoudsvriendelijk. Ze kunnen daarom zowel binnen en buiten worden gebruikt, bij grote als kleine (bedrijfs)panden. Aan de wand of vrijstaand op een statief geplaatst. Alle postvakken die we leveren voldoen aan de Europese norm voor brievenbussen EN 13724.

Wij leveren:
opbouwbrievenbussen
postkasten voor buiten
vrijstaande postkasten
inbouwbrievenbussen
brievenbussen voor appartementen en bellentableaus/ bellenborden voor in een kozijn of wand

Vrijstaande postkasten

Onze vrijstaande postkasten in de kleuren grijs, wit en in RVS zijn uit voorraad binnen 2 weken leverbaar. Iedere brievenbusunit wordt samengesteld uit standaard onderdelen met een deel maatwerk. Andere RAL kleuren zijn leverbaar met een langere levertijd.

OVER ONS

Postkasten die er toe doen

De postkasten in ons assortiment zijn geselecteerd op basis van de meest gevraagde kleuren, materialen en afmetingen. Hierdoor zijn de kleuren antracietgrijs (RAL 7016), wit (RAL 9016) en RVS altijd op voorraad. Ze kunnen op uw verzoek worden geassembleerd tot een brievenbusconstructie die op maat is voor uw project.

Alle postkasten die we leveren worden zo gemaakt dat ze zowel binnen als buiten kunnen worden toegepast. Wilt u extra opties als lasergraveren, frezen, of beletteren dan kunnen wij dat voor u verzorgen.

Alle postkasten zijn van Duits fabricaat en de garantietermijn bedraagt 5 jaar op productiefouten en 10 jaar op doorroesten (door het materiaal heen).

Onze postkasten zijn uniek en worden door ons zelf in Nederland geassembleerd!

MEER WETEN?

Veel gestelde vragen

RAL 7016, RAL 9016 en RVS hebben een levertijd van circa 2 weken. Alle andere RAL kleuren hebben een levertijd van circa 6 tot 8 weken.

Ja, dat is mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

5 jaar garantie tegen productiefouten en 10 jaar garantie tegen doorroesten (door het materiaal heen).

Vinyl belettering voor op inwerpkleppen (25mm hoog), lasergravering alleen op RVS inwerpkleppen (25mm hoog) en nummering door infrezen en inlakken (alleen in zilverkleurig aluminium kleppen).

Standaard 2 sleutels per postvak.

PRIJS WETEN?

Wij geven u graag deskundig advies over onze brievenbusunits

Vraag online een offerte aan. Binnen 2 werkdagen ontvangt u van ons een offerte voor brievenbusunits op maat.

ONZE KLANTEN

Maatwerk, maar snel geleverd!

Brievenbusunits in grijs, wit en RVS met een levertijd van 2 weken.

  • 100% maatwerk
  • Korte levertijd
  • Hoge kwaliteitsproducten
  • In Nederland geassembleerd

Postkasten van hoge kwaliteit, zowel voor binnen als voor buiten.

Wij bellen u terug

Wilt u advies over onze postkasten of belpanelen of wilt u een offerte ontvangen voor uw project, neemt u dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen.